Фото без опису

Сьогодні, 21 серпня 2024 року, в Ліплявську громаду завітали представники 3-ї окремої штурмової бригади.

Ця зустріч була ініційована командуванням бригади з метою просвіти та залучення цивільного населення до служби в ЗСУ для захисту рідної держави від агресора.

На зустріч завітали працівники сільської ради, підприємств, установ громади та місцеві жителі. Мешканці громади мали унікальну можливість у форматі живого спілкування поспілкуватися з представниками 3-ї штурмової бригади, дізнатися про їх бойовий шлях, про Азовський рух, націоналізм, службу і дух побратимства.

Представники бригади детально розповіли про етапи підготовки та навчання військових. Поділилися особистими історіями з військового життя, включаючи моменти реабілітації та підкреслили важливість взаємодопомоги один одному у складних ситуаціях.

У ході спілкування представники намагались донести, що унікальність їхньої бригади полягає в тому, що командири розуміють цінність людського життя і ресурси, які потрібні для того, щоб його зберегти. Тому найважливішими цінностями бригади у підготовці бійців є мотивація, дисципліна та підготовка. Адже за словами «азовців», воїн – еліта суспільства, він повинен бути прикладом та прагнути до майстерності в будь-чому за що береться.

Також жителі громади дізналися про життєвий шлях бійців та історію вступу до лав Третьої окремої штурмової бригади, особливості проходження служби в даній бригаді, побратимство, перспективи та переваги приєднання до Третьої штурмової.

Довідково: Третя окрема штурмова бригада – добровольчий підрозділ, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення. Третя окрема штурмова бригада сформована на тих самих принципах, на яких стоїть легендарний «Азов» та весь Азовський рух. Базові світоглядні засади азовських підрозділів – україноцентризм, традиціоналізм, ієрархія й відповідальність. Пройшовши складний відбір, до лав підрозділу потрапляють лише високомотивовані та сильні духом бійці, готові до постійного вдосконалення та важких боїв з ворогом на передовій.  

Щиро дякуємо захисникам і захисницям України за героїзм, самовідданість, можливість навчатися, працювати, наближати перемогу разом.

Слава Україні!