Фото без опису

День Державного Прапора України.  Це важливе свято для усіх українців. У мить, коли здіймається і майорить Прапор України та звучить Державний Гімн – відчувається піднесення, яке сповнює наші серця гордістю за рідну країну.

Наш прапор – це символ свободи  і незалежності, слави і відродження  України. Це наш історичний дух, це наша гордість, слава і велич нації.

Сьогодні, це не просто поєднання синього і жовтого кольору, це, навіть не просто прапор країни - сьогодні це прапор волі і свободи, який відомий усьому світові. Російська агресія, прагнучи стерти з лиця землі все, що стосується України й українського, сама того не бажаючи, прославила волелюбний український дух, прагнення до свободи і миру на своїй землі, готовність іти на великі жертви в ім'я любові до України.

Наш прапор майорить на площах країн світу; його одягають на плечі відомі артисти, висловлюючи свою позицію стосовно загарбницької війни; кольорами українського прапора підсвічують адміністративні будівлі європейських країн; наші маленькі українці й україночки, мало не з пелюшок, знають свій прапор і вчаться ним дорожити; синьо-жовтий стяг оголошує про звільнення, коли воїни ЗСУ встановлюють його на деокупованих територіях і це стає мірою великого щастя та сліз радості; державне знамено, як найвищий прояв печалі, вкриває домовини наших воїнів-героїв...

На жаль, свято ми зустрічаємо нині в складний час війни, яка охопила Неньку Україну, але спільними зусиллями ми зможемо вистояти та подолати всі труднощі,  які б не випали на нашу долю.

Тож бажаємо кожному із Вас  міцного здоров’я, родинного щастя, добра, віри,  злагоди,  благополуччя, сімейного затишку та миру в нашій рідній Україні.

Зі святом!

 

З повагою, сільський голова Сергій Геращенко, депутатський корпус та виконавчий комітет сільської ради