Фото без опису

Шановні працівники освіти, дорогі учителі Ліплявської громади! Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем  працівників освіти, яке об’єднує всіх тих, хто запалює полум’я знань, відкриває дорогу у доросле життя, вчить мудрості, сіє добре і вічне в наших серцях.

Професія вчителя - одна з найблагородніших і найважливіших, які існують на землі. Вам доводиться щодня виконувати важку роботу, допомагаючи дітям не тільки вбирати нову інформацію, а й формуватися як особистостям. Своєю мудрістю та вмінням знайти підхід до кожного ви трансформуєте наше суспільство, а значить - і наше майбутнє. Кожен проведений вами урок - це маленьке життя, завжди цікаве та пізнавальне, яке проходить на одному диханні. Завдяки повсякденній та відданій праці вчителів –  виростають мудрі, справжні патріоти, сини та доньки своєї Батьківщини, які стають гордістю нашої громади.

Спасибі, за вашу колосальну працю. Хай у вашому житті буде чимало сонячних днів, які надихатимуть та приноситимуть радість.

Від щирого серця бажаємо  вам міцного здоров’я, миру і добробуту у ваших сім’ях, творчої енергії та людської поваги, натхнення та віри у щасливий завтрашній день та мирне небо над Україною!

 

З повагою – сільський голова Сергій Геращенко, виконавчий комітет та депутатський корпус Ліплявської сільської ради