Фото без опису3 травня 2018 року відбулось засідання восьмої позачергової сесії Ліплявської сільської ради VII скликання, яке провів голова територіальної громади Сергій Геращенко.

У засіданні сесії взяли участь начальник управління пенсійного фонду Вербук О.С., начальник відділу освіту Бабенко А.М., голова ФОК «Колос» Галушка Ю.В., директор ДЮСШ «Колос» Момро В.А., заступники головного лікаря ЦРЛ Дроговоз О.А. та Назаренко С.І., які перед розглядом питань повістки денної проінформували присутніх про стан справ у галузях. Зокрема, Вербук О.С. розповів про послуги, які надаються управлінням пенсійного фонду та запропонував визначити день для роботи працівника фонду в сільській раді. Галушка Ю.В. та Момро В.А. розповіли присутнім про досягнення  команд Ліплявської ОТГ у змаганнях з волейболу, футболу, легкої  атлетики та про перспективи розвитку спорту в селах громади. Бабенко А.М. інформувала про проведення на базі Ліплявського НВК військово-патріотичної гри «Джура» 12 травня, запросила на захід сільського голову та депутатів. Представники лікарні проінформували присутніх про зміни в наданні послуг ЦРЛ в зв’язку медичною реформою в Україні та звернулись з проханням надання субвенції на галузь охорони здоров’я,

На порядку денному засідання сесія стояло 14  нагальних питань.

Всі питання порядку денного були попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій сільської ради.

Депутати розглянули дані питання та врахувавши пропозиції постійних комісій підтримали всі рішення, які виносились на розгляд  сесії.

Фото без опису