Ми сучасне покоління і намагаємося йти в ногу з усім новим, в даному випадку,  слідуєм вимогам нової української школи і тому використовуємо різні інноваційні форми виховання. Працюємо заради дітей, робимо їхнє шкільне  життя цікавим та насиченим. А отже, передсвятковий день 8 березня у Келебердянському  навчальному закладі пройшов весело, незвично, змістовно та залишив неймовірні враження, бо кожен клас провів його по-своєму оригінально. У святковому настрої були сьогодні всі, а особливо,  дівчатка.

     А тепер про все по порядку. «У дружньому колі», так називалась програма учнів 1-4 класів. Діти початкової ланки з нетерпінням чекали початок  свята, бо дуже люблять розважатися і брати участь у різноманітних конкурсах, розказувати вірші та співати. Наші учні дуже активні і від бажаючих взяти участь в конкурсах не було відбою. А ще за участь вони отримували солодкі заохочувальні призи. Також наприкінці свята хлопчики  привітали дівчаток зі святом.

    «У кожній квітці-своя чарівність». Під такою назвою пройшло свято у 5 класі. Такими ж чарівними були і дівчата, які прийшли у вишуканих сукнях, як на показ мод. Дівчатка заходили до класу у супроводі  хлопців-джентельменів по червоній доріжці, як по подіуму. Кожна з них відчула себе принцесою. Хлопчики привітали дівчаток незвичайними букетами із цукерок. В програмі також були конкурси, вікторини, загадки та пісні. А наприкінці програми всі дівчатка отримати титули, серед яких були Міс «Чарівність», «Ніжність», «Елегантність». «Ерудиція», «Грація», «Фантазія», «Усмішка», «Скромність»,  «Загадковість». Закінчилось свято солодким столом та святковою дискотекою.

   У родинному колі під назвою «Любі! Рідні! Найкращі!» відсвяткували жіночий день учні 6 класу, запросивши на нього мам та бабусь. Для любих, рідних, найкращих був присвячений невеликий концерт, який приготували їхні діти. Вірші, пісні, сценки, танці, конкурс: все для любих мам та бабусь. Наприкінці свята всі зібралися за солодким столом та поділилися враженнями від концерту та покуштували солодощами. Всі були у захваті від разом проведеного часу у родинному колі.

  Нетрадиційно, із солодкого столу, розпочали своє святкування учні 7-8 класів. Звичайно, спочатку хлопчики привітали однокласниць зі святом, а потім посмакували різноманітними солодощами та фруктами. Після того розпочалася конкурсно-розважальна  частина свята. Так цікаво та весело давно не було. З величезним азартом всі присутні брали участь у всіх конкурсах. Завершилась програма дискотекою.

   «Класні посиденьки»! Під такою оригінальною назвою пройшов святковий захід у 10 класі. Дівчатка разом з класним керівником провели вікторини, конкурси та поспілкувалися на теми, які цікаві дівчаткам у їхньому юному віці. Такого роду захід дуже цікавий, він зближує і дає можливість кожному виразить свою думку і подискутувати. В тісному колі можна порушити багато цікавих питань і дати на них відповідь.

  «Ти, люстерко, підкажи, мені всю правду розкажи!» ось так вирішили назвати свій передсвятковий захід  наші одинадцятикласники. Вони вже на порозі дорослого життя і їм, звичайно ж, цікаво було б знати своє майбутнє. А між тим вони теж поспілкувалися в тісному колі, провели цікаві вікторини та конкурси, поговорили на різні теми, розповіли про свої плани на майбутнє.