Фото без описуОГОЛОШЕННЯ

24 червня 2019 року о 10.00 годині

в приміщенні Ліплявської сільської ради відбудеться

засідання 29 чергової сесії

 Ліплявської сільської ради VII скликання

 

Порядок денний

 

1.Про виконання бюджету Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади за І квартал 2019 року.

2.Про внесення змін до Положення про цільовий фонд Ліплявської сільської ради.

3. Про хід виконання Програми заходів з відзначення державних та професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб які зробили вагомий внесок у розвиток села, здійснення представницьких та інших заходів на 2018-2020 роки.

4. Про внесення змін до Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2019-2021 роки.

5. Про затвердження переліку проектів, що можуть реалізуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році в Ліплявській об’єднаній територіальній громаді.

6. Про встановлення ставки єдиного податку на 2020 рік.

7. Про встановлення ставок земельного податку на 2020 рік.

8. Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки на 2020 рік.

9. Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки  на 2020 рік.

10. Про встановлення транспортного податку  на 2020 рік

11. Про встановлення туристичного збору на 2020 рік.

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 0,0526 га (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07)).        

13.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Хорошун Оксані Володимирівні зі зміною цільового призначення.        

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Пилипенку Миколі Івановичу зі зміною цільового призначення.        

15.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці Замулі Аліні Сергіївні зі зміною цільового призначення.        

16.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці Павловій Яні Вікторівні зі зміною цільового призначення.         

17.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Потеряйко Ользі Вікторівні зі зміною цільового призначення.        

18.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Реві Ірині Володимирівні зі зміною цільового призначення.        

19.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Сухині Володимиру Григоровичу зі зміною цільового призначення.        

20.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Яценко Оксані Миколаївні зі зміною цільового призначення.        

21.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Яценко Юлії Миколаївні зі зміною цільового призначення.        

22.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  індивідуального садівництва громадянину Богаченку Миколі Костянтиновичу зі зміною цільового призначення.        

23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  індивідуального садівництва громадянці Бондарь Ользі Анатоліївні зі зміною цільового призначення.         

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо становлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянину Індутному Миколі Вікторовичу.

25. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки.

26.Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Красюку Івану Прокоповичу.       

27. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з земель сільськогосподарського призначення, землі під сільськогосподарськими та іншими господарськими будівлями і дворами на землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.        

28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення фермерського господарства в розмірі земельних часток (паїв).