День вишиванки в Ліплявській ОТГ

День вишиванки в Ліплявській ОТГ

17 травня працівники Ліплявської ОТГ долучилися до святкування Всесвітнього дня вишиванки - свята, присвяченого українській культурі і традиціям.

15 травня - Міжнародний день сім’ї

15 травня - Міжнародний день сім’ї

Це свято започатковане Генеральною Асамблеєю ООН ще у 1993 році. Ми народжуємось у сім’ї, а згодом створюємо свою. Так триває із покоління у покоління. Родина – це перший суспільний інститут, який закладає фундамент для усього подальшого розвитку дитини та є прикладом для майбутніх сімейних стосунків.

Участь команди Ліплявського НВК  у Другому обласному конкурсі "Наукова ліга"

Участь команди Ліплявського НВК у Другому обласному конкурсі "Наукова ліга"

Відповідно до листа Благодійної організації «Благодійний фонд «Урожай - громаді» від 07.05.2018 №07/05/18-1 та з метою розвитку інтелектуального потенціалу учнівської молоді команда учнів  8 класу Ліплявського НВК під керівництвом учителя інформатики Юхименко С.Ю.   взяла участь у Другому обласному  конкурсі юних науковців  «Наукова  ліга», що проходив  10 травня 2018 року в м.Черкаси,  та виборола ІІІ місце.

Святковий концерт «Українська пісня – це душа народу», присвячений Дню матері

Святковий концерт «Українська пісня – це душа народу», присвячений Дню матері

12 травня 2018 року в переддень відзначення в Україні - Дня матері, в Келебердянському сільському будинку культури відбулося свято української пісні «Українська пісня – це душа народу». Свій творчий доробок охоче демонстрували аматорські колективи сіл: Келеберда, Ліпляве, Сушки та Прохорівка.

І місце в обласному конкурсі «Наукова ліга»

І місце в обласному конкурсі «Наукова ліга»

Команда учнів Келебердянського НВК зайняла І місце в обласному конкурсі «Наукова ліга», який проходив  10 травня  2018 року за сприяння благодійного фонду «Урожай-громаді» в м. Черкаси.

День цивільного захисту в Ліплявському НВК

День цивільного захисту в Ліплявському НВК

Згідно плану цивільного захисту на 2018-2019 роки в Ліплявському навчально –виховному комплексі 10 травня 2018 року було проведено   День цивільного захисту. Він популяризує безпечний спосіб життя серед наших дітей і підлітків, підвищує рівень їх практичної підготовки до дій у надзвичайних ситуаціях.  Школярі мають змогу не тільки подивитися на практичні дії рятувальників, які ліквідовують умовні пожежі, рятують людей з приміщення навчального закладу, а й безпосередньо можуть поспілкуватися з рятувальниками та побачити професійну пожежно-рятувальну техніку, самим навчитись гасити пожежу.  

8 сесія сільської ради

8 сесія сільської ради

3 травня 2018 року відбулось засідання восьмої позачергової сесії Ліплявської сільської ради VII скликання, яке провів голова територіальної громади Сергій Геращенко.