Гала-концерт переможців районного огляду-конкурсу «Таланти твої, Канівщино»

31 березня в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди 95-ї річниці утворення Канівського району та гала-концерт переможців районного огляду-конкурсу художньої самодіяльності «Таланти твої, Канівщино».

Депутатський контроль

22.03.2018 депутати Ліплявської сільської ради оглянули частину приміщення Ліплявської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, в якому територільним центром соціального обслуговування Канівського району проводились ремонтні роботи з метою створення денного стаціонару для обслуговування людей похилого віку та осіб з інвалідністю.   

7 сесія сільської ради

22 березня 2018 року відбулось засідання сьомої чергової сесії Ліплявської сільської ради VII скликання, яке провів сільський голова Сергій Геращенко.

Свято до 8 березня у ДЗ "Журавлик"

До міжнародного жіночого Дня 8 Березня у дошкільному закладі «Журавлик» Келебердянського НВК були проведені різноманітні заходи: свято для мам та бабусь, конкурси, вікторини.

Конкурс-гра "Лідер"

Цього року переможцем щорічного районного конкурсу–гри «Лідер» стала учениця Келебердянського НВК Харлай Дарія, яка навчається у 9 класі.

Заходи до 8 березня в Келебердянському НВК

До міжнародного жіночого Дня 8 Березня у Келебердянському НВК були проведені різноманітні заходи: свято для мам та бабусь, конкурси, вікторини, святкова дискотека та "солодкий стіл".

Змагання "Нумо, дівчата!"

Приємно відзначити, що команда дівчат "Смайл" Келебердянського НВК здобула ІІ місце серед  11 команд в змаганнях "Нумо, дівчата!", які відбулися 16 березня на базі Таганчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів.