Вітання з Трійцею

Вітання з Трійцею

Від щирого серця вітаю усіх з одним із головних християнських свят — Днем Святої Трійці!

День пам'яті жертв політичних репресій

День пам'яті жертв політичних репресій

21 травня  в Україні відзначають День пам'яті жертв політичних репресій та 80-ті роковини Великого терору - масових політичних репресій 1937-1938рр. Це День пам’яті і скорботи про тих, хто загинув або постраждав в Україні в наслідок політичних репресій комуністичного режиму. 

День вишиванки в Ліплявській ОТГ

День вишиванки в Ліплявській ОТГ

17 травня працівники Ліплявської ОТГ долучилися до святкування Всесвітнього дня вишиванки - свята, присвяченого українській культурі і традиціям.

15 травня - Міжнародний день сім’ї

15 травня - Міжнародний день сім’ї

Це свято започатковане Генеральною Асамблеєю ООН ще у 1993 році. Ми народжуємось у сім’ї, а згодом створюємо свою. Так триває із покоління у покоління. Родина – це перший суспільний інститут, який закладає фундамент для усього подальшого розвитку дитини та є прикладом для майбутніх сімейних стосунків.

Участь команди Ліплявського НВК  у Другому обласному конкурсі "Наукова ліга"

Участь команди Ліплявського НВК у Другому обласному конкурсі "Наукова ліга"

Відповідно до листа Благодійної організації «Благодійний фонд «Урожай - громаді» від 07.05.2018 №07/05/18-1 та з метою розвитку інтелектуального потенціалу учнівської молоді команда учнів  8 класу Ліплявського НВК під керівництвом учителя інформатики Юхименко С.Ю.   взяла участь у Другому обласному  конкурсі юних науковців  «Наукова  ліга», що проходив  10 травня 2018 року в м.Черкаси,  та виборола ІІІ місце.

Святковий концерт «Українська пісня – це душа народу», присвячений Дню матері

Святковий концерт «Українська пісня – це душа народу», присвячений Дню матері

12 травня 2018 року в переддень відзначення в Україні - Дня матері, в Келебердянському сільському будинку культури відбулося свято української пісні «Українська пісня – це душа народу». Свій творчий доробок охоче демонстрували аматорські колективи сіл: Келеберда, Ліпляве, Сушки та Прохорівка.