Творіть добро

Минають дні, години і хвилини, минають роки, які повертають нас в далекий 1978 рік. Скільки минуло часу, скільки відбулося змін, помінялося керівників, а наша школа в 2018 році вже відзначатиме своє 40-річчя. Що ж цікавого відбулося в школі за останні роки? Як змінилася школа? Кому дякувати за її переродження? Кажуть, що про людину можна судити за її вчинками, бо вони йдуть попереду неї. Добрі справи депутата Верховної ради Голуба В.В. не йдуть, а біжать попереду нього. Завдяки його зусиллям в 2016 році розпочато реконструкцію Ліплявського навчально-виховного комплексу: повністю замінено дах школи, всі вікна, утеплено та пофарбовано фасад. На реконструкцію закладу, за сприянням В.Голуба, з державного бюджету було виділено 3 млн. 800 тисяч гривень. Владислав Володимирович - частий гість школи, він цікавиться не тільки будівництвом та реконструкцією навчального закладу, а й справами в дошкільному навчальному закладі, навчанням учнів, харчуванням та їх дозвіллям, надає допомогу і канцелярськими товарами як школі, так і дитсадку, в 2017 році сприяв у виділенні коштів на придбання меблів для дошкільного навчального закладу та школи. Робити добро – ось його кредо. Не пустими обіцянками, а справами доводить своє призначення народного обранця.

Відправка допомоги хлопцям на передній край

На звернення громадської організації "Волонтер К" виконавчий комітет  Ліплявської сільської ради організував збір продуктів для наших захисників. Ми щиро вдячні всім хто долучився до цієї акції: простим людям, підприємцям, закладам освіти, Дніпровській філії ТОВ НВФ "Урожай".  Допомога нашим бійцям сьогодні вкрай потрібна, завдяки нашій підтримці  бійці будуть більш захищеними, забезпеченими усім необхідним і головне – упевненими, що вони мають на кого покластися та за кого боронити Україну. 

Готуємось до масляної

Виготовлення чучала, на обряд прощання з зимою до свята "Гей на Масляну. " Ліплявський СК.

Вітаємо всіх з Днем закоханих

Цікаво і активно пройшли в цьому році заходи до дня Святого Валентина в Ліплявській школі. Веселі конкурси, розважальні програми, в яких брали участь усі бажаючі, створили святковий настрій у присутніх.

Чарівне відчуття щастя і романтики в Ліплявському НВК напередодні свята

День Святого Валентина (Валентинів день, День Закоханих) — щорічне свято, яке припадає на 14 лютого.  За легендою, священик Валентин жив у третьому столітті. Тоді римський імператор заборонив своїм воїнам одружуватися, але Валентин продовжував таємно вінчати закоханих. За це його ув’язнили та потім стратили. Перед смертю він написав прощальну записку доньці тюремника, яку кохав усім серцем. Цей лист і став першою “валентинкою”.

Оголошення

                     Шановні жителі та гості Ліплявської громади!

Олімпійський рух об"єднує

В Південній Кореї в місті Пхенчхан 9 лютого 2018 року розпочалися ХХIII Зимові Оліпійські Ігри. Змагання пройдуть з 15 зимних видів спорту і триватимуть  до 25 лютого - день закриття Олімпіади.