І місце в обласному конкурсі «Наукова ліга»

І місце в обласному конкурсі «Наукова ліга»

Команда учнів Келебердянського НВК зайняла І місце в обласному конкурсі «Наукова ліга», який проходив  10 травня  2018 року за сприяння благодійного фонду «Урожай-громаді» в м. Черкаси.

День цивільного захисту в Ліплявському НВК

День цивільного захисту в Ліплявському НВК

Згідно плану цивільного захисту на 2018-2019 роки в Ліплявському навчально –виховному комплексі 10 травня 2018 року було проведено   День цивільного захисту. Він популяризує безпечний спосіб життя серед наших дітей і підлітків, підвищує рівень їх практичної підготовки до дій у надзвичайних ситуаціях.  Школярі мають змогу не тільки подивитися на практичні дії рятувальників, які ліквідовують умовні пожежі, рятують людей з приміщення навчального закладу, а й безпосередньо можуть поспілкуватися з рятувальниками та побачити професійну пожежно-рятувальну техніку, самим навчитись гасити пожежу.  

8 сесія сільської ради

8 сесія сільської ради

3 травня 2018 року відбулось засідання восьмої позачергової сесії Ліплявської сільської ради VII скликання, яке провів голова територіальної громади Сергій Геращенко.

ПОВІДОМЛЕННЯ  ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ

На виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2019 рік» 

Відзначення 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Відзначення 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

9 травня в Ліплявській ОТГ пройшли святкові заходи з нагоди 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У селах Ліпляве, Келеберда, Озерище відбулися урочисті мітинги і концерти за участю учнів шкіл та колективів Ліплявського клубу та Келебердянського будинку культури. 

Спортивні досягнення Ліплявського  НВК

Спортивні досягнення Ліплявського НВК

13 квітня 2018 року пройшла відкрита Першість Канівської районної ДЮСШ " Колос" з футболу серед юнаків 2004 - 2006 р.н. Команда юнаків Ліплявського НВК виборола у напруженій боротьбі  ІІ місце.

День цивільного захисту в Келебердянському НВК

День цивільного захисту в Келебердянському НВК

2 травня 2018 року  у Келебердянському НВК відбувся День цивільного захисту. В зв’язку з цим було проведено ряд заходів, а саме: загальношкільна лінійка, квести, конкурси, вікторини, спортивні змагання та конкурс малюнку на асфальті. Команди-переможці були нагороджені грамотами.