Не випалюйте суху траву! Це руйнує екосистему!

Не випалюйте суху траву! Це руйнує екосистему!

З настанням весняної пори все частіше можна побачити, як на господарських угіддях, уздовж транспортних магістралей і навіть у населених пунктах горить суха трава. Як правило, люди, які її підпалюють, переконані, що таким чином вони роблять корисну справу. Та, насправді, наражають на небезпеку здоров’я сусідів і суттєво погіршують стан природного довкілля.

Легалізація трудових відносин

Легалізація трудових відносин

05 квiтня 2018 року в Лiплявськiй сiльськiй радi об'єднаної територiальної громади Черкаської областi вiдбулося засiдання комiciї по монiторингу дотримання суб'єктами господарювання вимог законодавства при сплатi податкiв та легалiзацiї трудових відносин з найманими працiвниками.

Келебердянський НВК

Келебердянський НВК

04 квітня 2018 року відбувся районний етап Фестивалю ДЮП (дружна юних пожежників), на якому команда «За і проти» Келебердянського НВК посіла ІІ місце.

Як діяти під час повені

Як діяти під час повені

В період відлиги зростає небезпека підняття рівня грунтових вод на багатьох річках України вище за норму і вихід води на окремих ділянках на заплаву. Як наслідок, у цей період жителі багатьох регіонів страждають через підтоплення присадибних ділянок, підвальних приміщень і, нерідко цілих сіл.